Corporate Communicatie

Heldere communicatie en een passende presentatie dragen bij aan een goede reputatie. Corazon Communicatie ontwikkelt strategische communicatieplannen, coördineert de productie van on- en offline middelen zoals jaarverslagen, corporate brochures, promotiefilms en bewaakt reputatie op social media. 

Pers & publiciteit

Goede pers - betaald en onbetaald - helpt bij het verkrijgen van een goede reputatie. Daarom verzorgt Corazon Communicatie het volledige publiciteit -en perstraject: contacten met journalisten, schrijven van persberichten, columns en artikelen, begeleiden van persgesprekken, woordvoering, en de  follow up en check op output in de diverse media. 

Content Marketing

Relevante  (online) content  is noodzakelijk om je  businessdoelstellingen te behalen. Corazon Communicatie regelt via contentschema's de productie en distributie van de juiste content via het juiste kanaal, voor het juiste publiek. Uiteindelijk doel is natuurlijk om je doelgroep te boeien en te binden.

Internationaal

Een global mindset en een Master van de University of Exeter (GB) maken dat Cora zich zeer op haar plek voelt  in een internationale setting. Haar talenkennis en open houding komen goed van pas bij  contacten met internationale partners en het realiseren van 'grenzeloze' projecten en producties. 

Events & Bijeenkomsten

Regelmatig wordt Corazon Communicatie ingeschakeld voor het organiseren van B-to-B events. Van grote bijeenkomsten tot 500 personen tot Ronde Tafelgesprekken voor een kleiner gezelschap. Zowel voor interne doelgroepen als voor externe partijen.