Voor communicatie met hoofd en hart

Corazon Communicatie staat voor communicatie met hoofd én hart. Want communicatie moet je raken; een gevoelige snaar, de echte essentie of een schot in de roos. Dat is het ultieme doel. Heeft u dat ook voor ogen? Neem dan contact op voor een goed gesprek. U bent van harte welkom!

Bel  06-33746638

100 % betrokkenheid

Corazon Communicatie richt zich op strategische en interim projecten op het vlak van corporate communicatie,  interne communicatie, content maketing, stakeholdermanagement en reputatiemanagement. En dat alles met gebruikmaking van de nieuwste (social) communicatiemidddelen. Drijvende kracht is Cora de Jonge. "Mijn klanten kunnen rekenen op 100% betrokkenheid. Energiek en vol overgave stort ik me iedere keer weer op een nieuwe opdracht. Ik kan gewoon niet anders."

Corporate Communicatie

Interne Communicatie

Content Marketing

Gewaardeerde klanten

Cora: "Ik werk voor opdrachtgevers in zowel de profit als de not-for-profit sector. Profits uit het bank- en verzekeringswezen, de ICT-sector en not-for-profits werkzaam op het snijvlak van commercie en beleid. Daar ligt mijn kracht; het verbinden van twee werelden met ieder hun eigen belangen, culturen en vocabulair. Rode draad is de maatschappelijke relevantie van het product, de dienst of de organisatie zelf. Het moet wel ergens over gáán."

Meer over Cora

Referenties o.a.

© Corazon Communicatie 2017